VetPlan katt

 

 

Nu kan du abonnera på förebyggande vård som syftar till att ditt djur skall må bra och minska riskerna för allvarliga hälsoproblem. Din katt får en egen hälsoplanering över året till en fast månadskostnad. I abonnemanget ingår bland annat vissa undersökningar och vaccinationer, samt nära vårdkontakt, råd och vägledning. Hälsinge Smådjurskliniks förhoppning är att VetPlan® ger ett ökat hälsomedvetande som leder till lägre kostnader för dig som kund, genom ett minskat behov av avancerad veterinärvård.

Vad ingår i VetPlan®?
Utöver den årliga vaccinationen och hälsoundersökningarna ingår bland annat tandkontroll, blodprov, blodtryck och receptförskrivning. Med VetPlan® följer också rabatter på djurfoder, pälsvård, kastration, rabies vaccin och utfärdandet av pass. men viktigast är att du får nära kontakt med kunnig djurhälsopersonal och ökad medvetenhet om din katts hälsa då den får regelbunden tillsyn.

Hur fungerar det?
Du tecknar ditt VetPlan®-abonnemang vid besök hos Hälsinge Smådjursklinik. Första månadsavgiften betalar du direkt på kliniken och därefter smidigt via autogiro. Vi rekommenderar alltid att teckna djurförsäkring för att täcka oförutsedda händelser, oavsett om du väljer VetPlan® eller ej.

Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss, så kan vi tillsammans jämföra de två olika abonnemangen, varav det ena kostar 99 kr i månaden och det andra 249 kr i månaden.