Ljusdal

Hösten 2015 stängde Evidensia sin klinik i Storhaga, Ljusdal och Hälsinge Smådjursklinik tog över och drev kliniken vidare i samma lokaler fram till våren 2016, samtidigt som jakten på nya större lokaler pågick. Under våren 2016 flyttade vi in i de nya lokalerna på Norrkämsta industriområde. Här kan vi erbjuda  i stort sett samma utbud som Hudiksvalls kliniken med ultraljud, röntgen, tandstenssanering, samt operationer som kräver gasnarkos. 

Om ditt djur skulle behöva intensivvård kommer ni att bli hänvisade vidare till Hudiksvall, eller vid behov till större djursjukhus med dygnet runt övervakning.

Vi expanderar fortlöpande vår verksamhet i Ljusdal, nyligen utökades öppettiderna och kliniken utrustades med ett eget laboratorium, där några av de vanligaste proverna kan analyseras direkt, så att du som djurägare får provsvar på plats.

Filialen har öppet dagtid måndag till fredag för inbokade poliklinikbesök, operationsfall och akutfall.

Inbokade operationspatienter tar vi in löpande mellan 8.30-9.30. Under dessa tider kan det bli extra väntetider och vi ber er att ha överseende med detta.

I butiken kan vi hjälpa till med bl.a. foderrådgivning och försäljning av frisk- och sjukfoder till hund och katt. P.g.a. utrymmesskäl har vi begränsat med foder hemma, men många foder kan tas hem med 1 dags framförhållning.

Bokning via telefon sker på nummer: 0651-108 60. Var noga med att påpeka vilken klinik du vill komma till.

Läs mer om vilka tjänster som vi på Hälsinge Smådjursklinik kan tillhandahålla här.