Om oss

 

Hälsinge Smådjursklinik är en privat smådjursklinik som drivs i form av ett aktiebolag. Kliniken startade 1998 i Sanna industriområde i Hudiksvall av veterinärerna Inger Kjellander och Anna Lindmark. Kliniken har sedan dess haft en stabil tillväxt och drivs idag  av 5 delägande veterinärer.

År 2003 hade vi växt ur lokalen i Sanna och flytten till rymligare lokaler på Ullsättersvägen 8 var ett faktum, och där vi finns kvar än idag. Hudiksvallskliniken är öppet alla dagar året om.

I mars 2010 öppnades en filial på E-center i Söderhamn i Hudiksvalls Smådjurskliniks regi. Söderhamnsfilialen har öppet måndag till fredag.

I november 2015 öppnades en andra filial, i Ljusdal. De första månaderna drevs det i djurkliniken på Storhagas gamla lokaler, men from april 2016 håller vi till på Norrkämsta industriområde. Ljusdalskliniken är öppen måndag till fredag.

I samband med att vi öppnade i Ljusdal bytte företaget namn från Hudiksvalls Smådjursklinik, till Hälsinge Smådjursklinik.

Totalt tar vi emot ca 15 000 patienter årligen. Främst är det hundar och katter som besöker oss, men vi tar även emot andra smådjur så som diverse gnagare, fåglar och reptiler.

Djursjukvården är en föränderlig bransch och det är viktigt för oss att ligga i framkant i denna utveckling. Detta innebär att vi lägger mycket fokus på utbildning och utrustning. Vår andra grundsten är att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss! Vår vision är att genom  engagemang ständigt utvecklas inom båda dessa områden.