Skip to main content

Om oss

 

Hälsinge Smådjursklinik är en privat smådjursklinik som drivs i form av ett aktiebolag. Kliniken startades i Sanna, Hudiksvall 1998, av veterinärerna Inger Kjellander och Anna Lindmark. Kliniken har sedan dess haft en stabil tillväxt och drivs idag av 5 delägande veterinärer. År 2003 hade vi växt ur våran lokal i Sanna och flytten till rymligare lokaler blev ett faktum. Vi har sedan dess befunnit oss på Ullsättersvägen 8. Hudiksvallskliniken är öppet alla dagar året om.

Totalt tar vi emot ca 16 500 patienter årligen. Främst är det hundar och katter som besöker oss, men vi tar även emot andra smådjur så som diverse gnagare, fåglar och reptiler.

Vår vision är att genom engagemang ständigt utvecklas och att du som kund ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Djursjukvården är en föränderlig bransch och det är viktigt för oss att ligga i framkant i denna utveckling. Detta innebär att vi lägger mycket fokus på utbildning och utrustning för att ständigt utvecklas inom båda dessa områden.