Om oss

Välkommen att ringa oss för tidsbeställning och rådgivning.

Måndag 8-18, Tisdag 9-18, Onsdag 8-18, Torsdag 8-18, Fredag 8-17. Helger och röda dagar 9-12.

Hudiksvall 0650-152 30 • Söderhamn 0270-152 33 • Ljusdal 0651-108 60

För jour och akutsjukvård under övriga tider, klicka här.

 

Lite om oss

Hälsinge Smådjursklinik i Hudiksvall är en fristående klinik med filialer i Söderhamn och Ljusdal. Vi tar i dagsläget emot ca 16 500 besök per år och har öppet alla dagar året om. 2017 rankades Hälsinge Smådjursklinik  som en av de fem bästa klinikerna i Sverige.

Hudiksvallskliniken som är vår huvudklinik, startade 1998 i Sanna, av veterinärerna Inger Kjellander och Anna Lindmark. Kliniken har sedan dess haft en stabil tillväxt och ägs idag av fem veterinärer, Eva Eriksson, Charlotta Enerud, Pia Razdan, Inger Kjellander och Anna Lindmark. Hudiksvallskliniken är väl utrustad och kan ta emot svåra operationer och trauman. Vi har ett lokalt laboratorium som bemannas av två biomedicinska analytiker, det innebär att du kan få många provsvar direkt och att proverna hanteras och analyseras säkert och korrekt.

Kliniken är certifierad som en kattvänlig klinik. Framtaget av International Society of Feline Medicine (ISFM). Det är en certifiering som innebär att man har utformat en klinik och ett arbetssätt för kattägaren och katten på ett optimalt sätt.

2010 öppnade vi vår första filial i SöderhamnKliniken är utrustad med ett eget laboratorium. Vi kan även erbjuda ultraljud och röntgen, tandstenssanering, samt utföra mer avancerade operationer under gasnarkos.

November 2015 öppnade vi vår filial i Ljusdal. I lokalerna på Norrkämsta industriområde kan vi erbjuda i stort sett samma utbud som Hudiksvalls kliniken med eget laboratorium, ultraljud, röntgen, tandstenssanering och operationer som kräver gasnarkos. Om ditt djur skulle behöva intensivvård kommer ni att bli hänvisade vidare till Hudiksvall.

Vi expanderar fortlöpande alla våra kliniker och eftersträvar hög kunskapsnivå, samtidigt som klinikernas mindre storlek kräver en stor bredd på kompetensen. Vi eftersträvar att alltid ligga i framkant inom den senaste utvecklingen och uppdaterar oss ständig med den senaste forskningen. Hälsinge smådjursklinik har alltid prioriterat god sammanhållning och ett bra arbetsklimat, något vi är övertygade om att det även märks ut till våra kunder.

Ni kan läsa mer om våra medarbetare och vad de specialiserat sig på under fliken medarbetare, vill ni veta mer om våra olika kliniker finns ytterligare information under respektive kliniks flik.

 


 Hudiksvall

Hälsinge Smådjursklinik
Ullsättersvägen 8
824 34 Hudiksvall

Tel: 0650-152 30

 Karta Hudiksvall


Söderhamn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hälsinge Smådjursklinik
Bröksmyravägen 19
826 40 Söderhamn

Tel: 0270-152 33

Karta Söderhamn


 Ljusdal

Hälsinge Smådjursklinik
Norrkämstaleden 16
827 31 Ljusdal

Tel: 0651-108 60

Karta Ljusdal


Epost

info@halsingesmadjursklinik.se
(Observera att vi läser av denna mail i mån av tid. Akuta ärenden, tidsbokning, avbokning och rådfrågningar hänvisas till våra respektive telefonnummer.)

Remisser skickas på remiss@hudikvet.se