Hudiksvall

Hudiksvallskliniken som är vår huvudklinik startade 1998 i Sanna industriområde av veterinärerna Inger Kjellander och Anna Lindmark. Kliniken har sedan dess haft en stabil tillväxt och drivs idag av 5 delägande veterinärer.

År 2003 hade vi växt ur lokalen i Sanna och flytten till rymligare lokaler på Ullsättersvägen 8 var ett faktum, och där vi finns kvar än idag.

Kliniken är öppet alla dagar året om.

Hudiksvallskliniken är väl utrustad och kan ta emot svåra operationer och trauman. Vi har även en rehabiliteringsavdelning som drivs av Lotta Lilja, diplomerad hundmassör och cert. hundfysioterapeut, med många års erfarenhet av rehabilitering av hund och katt.

I Hudiksvall har vi ett lokalt laboratorium som bemannas av 2 biomedicinska analytiker, det innebär att du kan få många provsvar direkt och att proverna hanteras och analyseras säkert och korrekt.

Kliniken är certifierad som en kattvänlig klinik med silverstandard. Begreppet kattvänlig klinik eller på engelska Cat Friendly Clinic (CFC) är framtaget av International Society of Feline Medicine (ISFM). Det är en certifiering av kliniker som därigenom får ett bevis på att de har utformat klinik och arbetssätt på ett för kattägaren och katten optimalt sätt. Genom kattvänlig hantering och hög kvalitet på vården förbättras veterinärvården av katter och stressen minimeras både vid besöket på kliniken och vid resan dit och den fortsatta medicineringen hemma.