Anslagstavlan

8 thoughts to “Anslagstavlan”

 1. Hej

  Jag och min familj driver ett nystartat katteri i liten skala där vi planerar att föda upp rasen LaPerm. Om allt vill sig väl kommer de första små krullisarna att födas nu i vår. LaPerm är en riktigt trevlig familjekatt som kräver minimalt med pälsvård och fäller förhållandevis lite. Pälsen är semilånghårig och lockig. Till sättet är de vänliga, nyfikna och sociala. Vill gärna vara nära sin människa och kan även tänka sig att ta en tur i dockvagn om det finns snälla barn i familjen. Precis lagom cool, men aldrig tråkig katt. Välkommen att titta in på vår Facebook-sida https://m.facebook.com/burelandslaperm vid intresse eller maila mig på erica.h@live.se

 2. Hej!
  Jag föder upp katter av rasen cornish rex. Katteri Isfolket’s, registrerad hos Sveriges nya raskattförening som är ansluten till WCF. Jag bor i Gnarp med mina små krullisar och första kullen närmar sig flytt! Tacksam för medlemskap, hoppas att vi ses!

 3. Har du en eller är intresserad av mixen Cockerpoo då vill vi bjuda in dej till vår förening.

  Cockerpoo Sverige startades 2007 vi är idag dryga 600 medlemmar i föreningen, utspridda över hela landet även i våra grannländer har vi medlemmar som besöker våra träffar. Ett väl uppbyggt register över mixen, ett hälsoprogram för att bevara mixen frisk. Varje sommar anordnar föreningen en träff för alla sina medlemmar (denna kan vara på olika platser varje år, i år 2018 i Eskilstuna) På dessa träffar bjuder vi in föreläsare och har tävlingar i olika grenar. På många platser finns även träffar under hela året. mer info om det på vår hemsida och Facebook grupp. Som medlem får man även en tidning fyra ggr per år, erbjudande på kurser, även webbkurser kan förekomma.

  Eftersom föreningens syfte är att behålla mixen frisk har vi ett projekt som gör att alla medlemmar som hälsoundersöker sina hundar får 20% av kostnaden tillbaka av föreningen. Allt för att kunna kartlägga eventuella ärftliga sjukdomar.

  Välkommen till oss!

 4. Hej, vi är familjen Höfer och jag heter Liv-Marit. Vi kommer från Sydtyskland och har bott sedan 1 år här i Hudiksvall. Även våra 2 dvärgkaniner flyttade hit, men förre några dagar dog den äldre och ”Schnuffel”känner sig väldigt ensam nu. Han behöver en kompis och jag vill fråga om någon vill sälja en dvärgkanin som är lite äldre (kanske 4 år). Schnuffel är lite äldre än 5 år, vit och lejonhuvudkanin, kastrerad och frisk.
  Hör gärna av er,
  Liv-Marit med ”Schnuffel”och familjen.

 5. Två mycket gosiga innekatter söker ännu mera gos

  BESKRIVNING
  Med ny bebis i hemmet hinner vi tyvärr inte ge dessa kärvänliga bröder (6 år, friska, kastrerade och vaccinerade) all den kärlek de vill ha och fick innan bebis. De är dessutom avundsjuka på bebis, så de söker nu omplacering och vill därför gärna bo hos någon som har lite större barn än så – eller som redan har flyttat ut.
  Den ena är mer framåt än den andre, som är lite mera skygg.Båda älskar dock att leka.

  PRIS
  Pris: 1000 kr (leksaker och klätterställning, mm ingår).

  KONTAKT
  Kontakta Christofer & Sara för mer info, på 073-824 67 98.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*